Tervetuloa Flexion blogin pariin!

Jaa blogi

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Flexio Oy on Tampereella toimiva moniammatillinen terapiayhteisö. Toimintamme lähtökohtana on ihmisen lempeä ja kokonaisvaltainen kohtaaminen. Keskitymme erityisesti psykofyysiseen fysioterapiaan, mutta palveluihimme kuuluu myös muun muassa tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, hieronta, akupunktuuri, psykologin palvelut, seksuaaliterapia ja hahmoterapia.

Me Flexiolla ajettelemme, että kun asiakas tulee luoksemme hakemaan apua, kohtaamme aina kokonaisen ihmisen, emme ongelmaa tai diagnoosia. Eletyn elämän kokemukset, tämän hetkisen elämäntilanteen kuormitukset ja voimavarat, persoona, tunteet, ajatusmallit ja kehon ominaisuudet luovat yhdessä kokonaisuuden, joka vaikuttaa siihen, miten koemme ja käsittelemme elämässä eteen tulevia haasteita, kuten kipua, sairautta ja vaikeita elämäntilanteita.

Meille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet ja juuri siinä tilanteessa, missä tällä hetkellä olet. Kun sanomme olevamme terapiayhteisö, se tarkoittaa, että otamme sinut vastaan yhdessä. Ammattitaitoiset ja kokeneet terapeuttimme tekevät tarvittaessa yhteistyötä, jotta jokaiselle asiakkaalle löydetään sellainen hoitokokonaisuus, joka tukee ja auttaa häntä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tätä blogia tulevat jatkossa kirjoittamaan kehomielen hyvinvoinnin parissa työskentelevät Flexion ammattilaiset, kukin omalla tyylillään ja näkökulmillaan. Blogissa syvennytään erilaisiin kehon ja mielen vuorovaikutusta käsitteleviin teemoihin, pohditaan mitä se ihmisen psykofyysissosiaalinen kokonaisuus oikein tarkoittaa ja annetaan vinkkejä omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Mukavaa että olet löytänyt tiesi blogimme pariin! Olet jo aloittanut matkasi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia!

Hengitä vapaasti. Me lupaamme auttaa.

Terveisin,

Flexion tiimi

Lue lisää blogitekstejä

Hermoston herkkyys

Olen nimennyt ”hermoston herkkyys” tapahtumaksi niitä reaktioita, joilla ihminen reagoi ympäristöön ja toisiin ihmisiin. Kutsun tällä nimellä myös monia työssäni tehtyjä harjoituksia oman hermoston  herkkyyden

Palautuminen urheilijan näkökulmasta

Flexio on aloittanut keväällä 2021 yhteistyön nuoren ja lahjakkaan jalkapalloilijan, Leo Kyllösen, kanssa. Leo on todella lupaava keskikenttäpelaaja, joka on osoittanut omaavansa johtajuutta toimimalla myös