Tervetuloa Flexion blogin pariin!

Jaa blogi

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Flexio Oy on Tampereella toimiva moniammatillinen terapiayhteisö. Toimintamme lähtökohtana on ihmisen lempeä ja kokonaisvaltainen kohtaaminen. Keskitymme erityisesti psykofyysiseen fysioterapiaan, mutta palveluihimme kuuluu myös muun muassa tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, hieronta, akupunktuuri, psykologin palvelut, seksuaaliterapia ja hahmoterapia.

Me Flexiolla ajettelemme, että kun asiakas tulee luoksemme hakemaan apua, kohtaamme aina kokonaisen ihmisen, emme ongelmaa tai diagnoosia. Eletyn elämän kokemukset, tämän hetkisen elämäntilanteen kuormitukset ja voimavarat, persoona, tunteet, ajatusmallit ja kehon ominaisuudet luovat yhdessä kokonaisuuden, joka vaikuttaa siihen, miten koemme ja käsittelemme elämässä eteen tulevia haasteita, kuten kipua, sairautta ja vaikeita elämäntilanteita.

Meille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet ja juuri siinä tilanteessa, missä tällä hetkellä olet. Kun sanomme olevamme terapiayhteisö, se tarkoittaa, että otamme sinut vastaan yhdessä. Ammattitaitoiset ja kokeneet terapeuttimme tekevät tarvittaessa yhteistyötä, jotta jokaiselle asiakkaalle löydetään sellainen hoitokokonaisuus, joka tukee ja auttaa häntä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tätä blogia tulevat jatkossa kirjoittamaan kehomielen hyvinvoinnin parissa työskentelevät Flexion ammattilaiset, kukin omalla tyylillään ja näkökulmillaan. Blogissa syvennytään erilaisiin kehon ja mielen vuorovaikutusta käsitteleviin teemoihin, pohditaan mitä se ihmisen psykofyysissosiaalinen kokonaisuus oikein tarkoittaa ja annetaan vinkkejä omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Mukavaa että olet löytänyt tiesi blogimme pariin! Olet jo aloittanut matkasi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia!

Hengitä vapaasti. Me lupaamme auttaa.

Terveisin,

Flexion tiimi

Lue lisää blogitekstejä

Luonnossa oleminen on läsnäoloa parhaimmillaan

Luonto merkitsee jokaiselle jotakin. Sen ajatteleminen saattaa viedä karuun erämaahan tunturiin, tai meren rannalle pitkille hiekkarannoille. Asuin viisi vuotta sitten Venäjällä, monikulttuurisessa ympäristössä. Lähipiirissäni oli

psykofyysinen fysioterapia

Tie traumasta toipumiseen käy kehon kautta

Huhti-toukokuussa Flexiolla saatiin perehtyä tärkeään teemaan huippuasiantuntijan johdolla, kun FT, traumapsykoterapeutti VET, musiikkiterapeutti, tanssi-liiketerapeutti ja traumapsykoterapeuttikouluttaja Marko Punkanen kävi pitämässä yhteensä kuuden päivän koulutuksen aiheesta