Bio­dynaaminen kranio­sakraali­terapia

Biodynaaminen lähestymistapa korostaa ihmisen perimmäistä eheyttä ja terveyttä. Ajatuksena on, että kaikkien sairauksien taustalla on epätasapainotila jossakin päin ihmisen olemusta. Syvässä tyyneyden ja hiljaisuuden tilassa palautuminen tasapainoon on mahdollista ja systeemi voi järjestäytyä uudelleen kohti terveyttä.

Keho & Mieli

BKST lähestyy kehoa ei-manipulatiivisesti, laajalla näkökulmalla, vahvistaen elinvoimaa, harmoniaa ja läsnäoloa. Hoito on hyvin kuuntelevaa ja tilaa antavaa.

BKST sopii kenelle tahansa, joka haluaa lisätä läsnäolon ja rauhan tunteita, kuunnella kehonsa viestejä ja tulla kuulluksi hyvin syvällä tavalla. Tasapainon ja harmonian lisääntyessä erilaiset kehon ja mielen ongelmat voivat löytää tien takaisin terveyden tilaan.

Joskus epätasapainotila on lähtöisin syntymästä tai kohtuajasta. BKST:n avulla saadaan yhteys niihin energioihin ja elämänvoimiin, jotka ovat ohjanneet kehomme rakentumista. Nämä samat voimat ovat edelleen liikkeessä ja ohjaavat elimistöämme jatkuvasti eheyttä ja terveyttä kohti. Myös syntymätraumoja voidaan hoitaa BKST:lla hyvin tuloksin.

Hoidon vaikutus voi tuntua välittömänä keveyden ja laajentumisen tunteena sekä läsnäolon syventymisenä. Hoidon aikana päästään syvään rauhan tilaan, jossa pelkoa ja stressiä ei ole. Siinä tilassa hermosto voi alkaa virittäytymään uudelleen kohti terveyttä. Monet kokevat myös jotain sanoilla vaikeasti kuvailtavaa pyhyyden tunnetta, kun he saavat yhteyden hiljaiseen, ajattomaan ulottuvuuteen itsessään.

Olet jo matkalla

Varaa aika tai lähetä viesti ja olemme sinuun yhteydessä.