Bio­dynaaminen kranio­sakraali­terapia

Biodynaaminen lähestymistapa korostaa ihmisen perimmäistä eheyttä ja terveyttä. Ajatuksena on, että kaikkien sairauksien taustalla on epätasapainotila jossakin päin ihmisen olemusta. Syvässä tyyneyden ja hiljaisuuden tilassa palautuminen tasapainoon on mahdollista ja systeemi voi järjestäytyä uudelleen kohti terveyttä.

Keho & Mieli

BKST lähestyy kehoa ei-manipulatiivisesti, laajalla näkökulmalla, vahvistaen elinvoimaa, harmoniaa ja läsnäoloa. Hoito on hyvin kuuntelevaa ja tilaa antavaa.

BKST sopii kenelle tahansa, joka haluaa lisätä läsnäolon ja rauhan tunteita, kuunnella kehonsa viestejä ja tulla kuulluksi hyvin syvällä tavalla. Tasapainon ja harmonian lisääntyessä erilaiset kehon ja mielen ongelmat voivat löytää tien takaisin terveyden tilaan.

Joskus epätasapainotila on lähtöisin syntymästä tai kohtuajasta. BKST:n avulla saadaan yhteys niihin energioihin ja elämänvoimiin, jotka ovat ohjanneet kehomme rakentumista. Nämä samat voimat ovat edelleen liikkeessä ja ohjaavat elimistöämme jatkuvasti eheyttä ja terveyttä kohti. Myös syntymätraumoja voidaan hoitaa BKST:lla hyvin tuloksin.

Hoidon vaikutus voi tuntua välittömänä keveyden ja laajentumisen tunteena sekä läsnäolon syventymisenä. Hoidon aikana päästään syvään rauhan tilaan, jossa pelkoa ja stressiä ei ole. Siinä tilassa hermosto voi alkaa virittäytymään uudelleen kohti terveyttä. Monet kokevat myös jotain sanoilla vaikeasti kuvailtavaa pyhyyden tunnetta, kun he saavat yhteyden hiljaiseen, ajattomaan ulottuvuuteen itsessään.

Eija-Liisa Niemi
Energinen ja aurinkoinen elämänkatsomukseni on kuljettanut minua läpi elämän. Tämä on voimavarani, jota käytän kutsumustyössäni ihmisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kasvattamisessa.Kaikki ovat tervetulleita vastaanotolleni. Kohtaan työssäni kaiken ikäisiä asiakkaita. Tyypillisimmät haasteet ilmenevät mm. kipuina, uni- ja stressioireina, itsetuhoisuutena, kehollisina haasteina, syömishäiriöinä, masennuksena, psykoottisina oireina ja/tai sosiaalisena ahdistuksena.
Click Here
Mari Nisonen
Asiakkainani on ollut kaiken ikäisiä ihmisiä. Hoidan siis mielelläni myös lapsia ja neuvon vanhempia hoitamaan itsekin kotona mm. lasten unettomuutta ja kasvuun liittyviä haasteita. Näihin löytyy apua niin kiinalaisesta lääketieteestä kuin kraniosakraaliterapiasta. Äänimaljahoidot ja rentoutukset ovat hiipineet hiljaa mukaan hoitovalikoimaani. Rakastan äänikylpyjen ja hoitojen ihanaa unenomaista, mutta syvästi rentouttavaa maailmaa. Jokaisen kuuluisi kokea äänimaljojen ja muiden hoitavien soittimien luoma syvä rentouden tila.
Click Here
Previous
Next

Olet jo matkalla

Varaa aika tai lähetä viesti ja olemme sinuun yhteydessä.