Neuro­sonic-wave hoito

Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon. Hoidon aikana mieli saa levätä, kun värähtely rentouttaa kehon kautta myös mielen.

Kehoon ohjataan matalataajuista värähtelyä

Ihminen elää kokemusperäisesti ja kokemukset ohjaavat toimintaamme. Anna itsellesi kokemus ja matka matalataajuisen värähtelyn maailmaan. Neurosonic wave -hoitomuoto ja sen tarjoama värähtely vaikuttavat kokonaisvaltaisesti kehoon ja mieleen – jo 10 min ohjelmalla autat kehoasi ja mieltäsi pysähtymään, mikä tasapainottaa elämääsi. Eri teho- ja taajuusalueilla saadaan aikaiseksi erilaisia vaikutuksia.

Voit valita valmiita 15-60 minuutin ohjelmia rentoutumiseen, aktivointiin ja palautumiseen. Rentoutumiseen soveltuvat kaikki ohjelmat 15 ja 60 minuutin väliltä, aktivointiin keskipitkät ja palautumiseen puolestaan hieman pidemmät hoitoajat. Ohjelmia voi myös yhdistellä!

Miten Neurosonic Wave toimii?

Neurosonic wave -rentoutuspatja tuottaa matalataajuista, autonomiseen hermostoon rauhoittavasti vaikuttavaa värähtelyä. Matalataajuinen värähtely aktivoi parasympaattista hermostoa, jonka pääkytkin on vagus- eli kiertäjähermo. Parasympaattisen hermoston aktivoiminen ohjaa kehoa kohti luonnollista tasapainoa, meditaation kaltaista tilaa, jolloin stressitila lievittyy, palautuminen tehostuu ja unen terveet mekanismit korjautuvat.

Uni

Neurosonic wave -hoidon on todettu vaikuttavan unen laatuun parantavasti. Uni on ihmisen hyvinvoinnin ja palautumisen kannalta merkittävässä roolissa. Ahdistuneisuus ja pelkotilat vaikuttavat uneen ja matalataajuisen värähtelypatjan on todettu vaikuttavan alentavasti näihin tiloihin. Jo viidellä hoitokerralla on todettu olevan parantava vaikutus unen laatuun, jolla puolestaan on välitön yhteys elämänlaadun parantumiseen. Noin 80% Neurosonicia käyttävistä hyötyy merkittävästi jo muutaman hoitokerran jälkeen ja saa apua unihäiriöihin.

Stressi ja palautuminen

Ihminen kohtaa stressiä eri elämäntilanteissa, ja se on täysin luonnollista. Fysiologisesta näkökulmasta stressi tarkoittaa elimistön kohonnutta vireystilaa, jolloin tahdosta riippumattoman hermoston sympaattinen aktiivisuus on vallalla. Stressillä on luonnollinen tarkoituksenmukaisuus, mutta tärkeää on myös saada stressi purettua ja ohjata keho sekä mieli takaisin tasapainon tilaan. Neurosonicin rentouttavilla ja palauttavilla ohjelmilla voidaan auttaa urheilijoita ja stressaantuneita henkilöitä palautumaan nopeammin.

Kipu

Neurosonic wave -hoidon matalataajuisen värähtelyn on kokemusperäisesti todettu auttaneen ja lieventäneen kiputiloja ja -tuntemuksia. Sympaattisen ja parasympaattisen hermoverkoston toiminta tasapainottuu, nestekierto ja verenkierto paranevat joka voi vaikuttaa kipujen helpottumiseen.

Vireystila

Neurosonicin ohjelmilla voidaan nostaa tai laskea kehon vireystilaa. Aktivoiva ohjelma valmistaa kehoa tulevaan suoritukseen. Rauhoittava ohjelma taas laskee yliaktiivisuutta ja palauttaa kehon ja mielen nykyhetken tilaan.

Neurosonicia ei suositella, jos sinulla on

  • Akuutti veritulppa
  • Aktiivinen syöpä
  • Flunssa tai kuume
  • Välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
  • Vakava silmäsairaus
  • Jos sinut on juuri avoleikattu tai sinulla on jokin muu verenvuodon vaara
  • Jos olet ottanut rokotuksen viimeisen kolmen päivän sisällä
  • Olet raskaana (saattaa aiheuttaa supistuksia)

Tiedonnälkäisille lisätietoa hoitomuodosta

Neurosonic-hoitomuotoon voit tutustua halutessasi vielä tarkemmin Neurosonicin verkkosivuilla neurosonic.fi. Sivuston Tutkimus-osiosta löydät sekä lisätietoa Neurosonicin tutkimusnäyttöön perustuvista terveyshyödyistä että kokemuksia Neurosonic-hoidon vaikutuksista.

Olet jo matkalla

Varaa aika tai lähetä viesti ja olemme sinuun yhteydessä.