Kokemuksia

On helpompi löytää apua omaan haasteeseen, kun pystyy toisen kokemuksen kautta saamaan uuden näkökulman elämään.

Asiakaskokemuksia palveluistamme

Nuori nainen. Haasteina sekamuotoinen syömishäiriö, vääristynyt kehonkuva, itsetuhoisuus, viiltely, masennus ja kehon fyysiset kivut

 ”Tuntuu ja tiedän, että tästä on apua. Ollut erilaista, kuin ennen. Mitä puhumme ei vaan unohdu, vaan käytän niitä automaattisesti ahdistuksen tullessa. Olen oppinut myös rentoutumaan täällä, se tuntuu hyvälle ja erilaiselle, missään ei tunnu tältä.”

Nainen 55-v. Haasteena työuupumus ja masennus

”Olen käynyt psykofyysisessä fysioterapiassa vuodesta 2016. Aluksi kävin kerran viikossa, hoitoina oli mielikuvaharjoitukset, opettelua tuntemaan oma keho sekä tunnistamaan omia voimavaroja. Nykyisin käyn kerran kuussa työkykyä ylläpitävänä hoitona. Olen kokenut hoidot hyvänä keinona oppia tuntemaan omat fyysiset ja henkiset voimavarat.”

Nuori 17-v. Haasteina psykoottinen masennus ja toiminnalliset häiriöt

”Haluan käydä täällä, meillä on niin hyvä kemia, voidaan puhua ihan mistä vaan ja oman kehon tunteminen on myös parempaa. Odotan aina näitä käyntejä, varsinkin silloin kun oli tosi huono tilanne, tämä oli se juttu, mikä sai mut nouseen sängystä.”

59-v mies. Haasteina stressi ja keholliset jännitteet

”Kovan työpaineen ja stressin aiheuttama jännitys palleassa laukesi ja mieli rentoutui. Sitkeät alaselän kivut helpottuivat ja lonkankoukistajien lihaskireys katosi. Hoidon vaikutuksesta oma keho työsti lannerankaa ja lonkanseutua tasapainoon. Tämä tapahtui osaavissa ja turvallisissa käsissä.”

 

Tyttö 16-v. Haasteina itsetuhoisuus, viiltely ja seksuaalinen trauma

”Tää auttaa tosi paljon. Tää auttaa pääsemään vaikeista asioista läpi tai elää niiden kanssa, viiltely myös loppui näiden käyntien ansioista. Oon oppinut ahdistukseen keinoja, jotta voin käydä koulua. Ja koulussa pystyy käymään paremmin, kun tiedän miten toimia, jos tulee paniikkikohtaus, eikä tarvi lähtee kotiin. Täällä voi puhua todella luottamuksellisesti, pystyn sanomaan kaiken. Täällä voin olla oma itseni”  

 

Nainen, keski-ikäinen, haasteena lapsuuden traumakokemukset

“Ennen olin täynnä epätoivoa. Nyt koen, että minäkin ansaitsen onnea.”

 

Nainen 27-v. Haasteina sosiaalisten tilanteiden pelko, bulimia, masennus ja ahdistus

”Tämä on ollut sellainen henkireikä, hetki jolloin saa päästää kaiken pahan ulos jos siltä tuntuu. Olen hyötynyt tästä terapiamuodosta paljon! Olen uskaltautunut elämään elämääni ihan eri tavalla kuin aikaisemmin. Olen alkanut käymään kuntosalilla ja työtoiminnassa, mikä on huima saavutus minulle! Välillä nää tuntuu raskaalta ja ylitsepääsemättömältä, mutta olen kyennyt jatkamaan mistä annan kunniaa mahtavalle terapeutilleni. Huomaan myös kuinka olematon itseluottamukseni on ruvennut kasvamaan. 

Olen tullut tietoisemmaksi kehoni tuntemuksista ahdistavissa tai pelottavissa tilanteissa, mikä auttaa niiden hallitsemisessa ja olen saanut hyviä neuvoja ja keinoja ahdistuksen tasaamiseksi, enkä enää niin helposti saa paniikkia ja lähde vain tilanteesta pois jossa ahdistaa tai pelottaa.

Lisäksi olen saanut apua syömishäiriööni ja ymmärrän itseäni paljon paremmin mikä auttaa paranemisprosessissa. Ensimmäistä kertaa olen uskaltanut puhua ja saanut tukea.

Kaikki ole enää vain harmaata sumeaa ahdistusta ja selviytymistä. Terapian merkitsee minulle sitä että voin olla turvallisemmin mielin tulevaisuuden suhteen, tiedän että saan tukea asioihin edetessäni tämän yhteiskunnan jäseneksi oli suunta sitten opiskelut tai jokin muu.”

 

Nainen 43-v. Haasteina stressi, leuan ja selän kivut

”Kraniosakraaliterapiasta on ollut valtavasti apua niin fyysisiin vaivoihini kuin vanhojen henkisten lastien purkamiseen. Terapeutin käsiin on turvallista antautua, ja herkkäkin keho uskaltaa purkaa syviä jännityksiä ja stressiä. Helpotusta olen saanut erityisesti ikiaikaiseen niskajumitukseen, leukanivelen ongelmiin ja alaselän vaivoihin. Hoidon jälkeen maistuu aina myös uni paremmin. Suosittelen lämpimästi!

 

Eläkeläinen. Tuki- ja liikuntaelinoireita, mieli allapäin

”Kohti omaa itseään, omia tarpeitaan ja omaa minäänsä. Toisilla uskallus tehdä muutos tulee aiemmin, toisilla myöhemmin. Koskaan ei ole liian myöhäistä tulla omaksi itsekseen ja löytää hyvää elämää.”

 

Nuori aikuinen. Haasteina dissosiaatio, keskittymishäiriö, paniikkikohtaukset, ahdistus, viiltely ja masennus.

”Tänne on aina kiva tulla, on syy nousta sängystä. Tää on auttanut mua avautumaan ja rentoutumaan. Halua käydä, koska tää auttaa.”

 

Äidin sanoin. Haasteina voimakkaat pelkotilat ja ahdistus

”Tyttäreni on hyötynyt käynneistä, vaikka on jännittänyt tuloa sinne, niin sieltä lähtiessä on ollut positiivisempi! Tyttäreni ja sinun tapaa toimia on ollut ihana seurata, kun tulette niin hyvin toimeen. Sun käynnit ovat tällä hetkellä paras apu, joka hänelle toimii. Ne tukevat hänen liikkumista, sosiaalisten tilanteiden pelkoa ja ovat tyttäreni viikon kohokohta.”

 

Nainen, haasteena ahmimishäiriö

“Sain terveelliset elämäntapani takaisin.”

 

Mies, 35-v. Haasteena pitkään jatkunut alaselkäkipu

”Iso kiitos! Treenit edistyneet hienosti ja tukiharjoitteet ovat auttaneet hyvin niin ylä- kuin alaselällekin. Kun katsottiin ne pienet muutokset kyykky- ja maastavetotekniikoihin, ja erinäisten testien perusteella löydettiin harjoitteet, niin kipu helpottui hyvin ja nopeasti 1-2 viikossa. Sittemmin selkäkipu on pysynytkin poissa.

Propsit myös perusteellisesta vaivan selvittelystä. Tykkäsin paljon sun tyylistä kysellä ja kuunnella mun vastaukset. Sitä kauttahan päädyttiin kokeilemaan eri juttuja salilla, mitä ei aiemmin ollut kukaan selvitellyt. Etkä kuitenkaan leijunut tiedolla vaan mentiin suoraan asiaan ja kokeiltiin, mikä mahdollisesti toimisi.”

 

Nainen, haasteena anoreksia

”Tuttu fysioterapeutti suositteli minulle Flexiota ja olen vinkistä ollut todella kiitollinen! Minut on kohdattu rennosti, mutta asiantuntevasti ja aina on ollut kiva tulla vastaanotolle. Olemme yhdessä löytäneet tapoja, jotka ovat auttaneet minua jaksamaan vaivojeni kanssa.”

 

Tupakoinut 25 -vuotta:

“Pääsin irti tupakasta helposti ja hyvällä mielellä”

 

Nainen eläkkeellä. Haasteena negatiivinen kehonkuva

“Tunnen itseni entistä vahvemmaksi ja oloni huomattavasti kevyemmäksi.”

Nainen 35-v. Haasteina endometrioosi, fibromyalgia ja traumatausta

”Säännöllinen käynti Neurosonicilla on vaikuttanut arjen toimintakykyyn, mm. helpottamalla ylösnousemista sekä yleensäkin liikkumista. Lantio sekä alaselkä on rentoutunut ja vuosikausia kestänyt kipu on helpottanut.” 

 

Anonyymi

”Jo heti ensimmäisen käynnin jälkeen työperäiset vaivat vähenivät huomattavasti vaikka tehtävää olikin vielä.  Kerta toisensa jälkeen vaivoja on vähemmän, mutta silti joka käynnin jälkeen on hyvin huollettu olo. Enää en paikkaa vaihda! ” ️

 

Anonyymi

”Esimerkkinä käytän olkapäätä, siellä oli pitkään ollut vanhaa vammaa sekä liikkuvuuden kanssa ongelmia mikä johtui mm isoista jumeista. Kävin kolme kertaa hoidattamassa sitä ja ohjeiden/käsittelyn jälkeen ei ole ongelmaa olkapäässä ollut.”

 

Anonyymi

”Näin vuotta myöhemmin säännöllisesti asiakkaana käyneenä en voi muuta kuin suositella.”

Anonyymi

”Täältä löysin itselleni sen lopullisen avun.”

Anonyymi

”Minulla oli pitkäaikaisia lantion ja selän kipu/jumi tiloja. Näiden takia esim maastavedot ja kyykyt oli salilla pitkään tauolla. Kerta käsittelyn jälkeen pystyin jo aloittamaan näiden treenamisen uudelleen ilman lantionkipu oireita ja ns ylläpito käsittelyä tehty niin pysyikin hyvänä. Ammattitaitoinen kaveri ja käsiala hyvä. Hoitaa syytä Ei ainoastaan oiretta :)”


Anonyymi


”Suosittelen lämpimästi!  Psykologi otti minut lempeästi vastaan, hoiti minua kokonaisvaltaisesti sydämellään ja oli minulle läsnä. Koin hoitotilanteen todella turvalliseksi ja sain uusia näkökulmia kehoni viesteihin. Kiitos!”

Anonyymi

”Psykologini on työssään erittäin taitava, oivaltava ja kannustava. Lisäksi hän luo työskentelyyn ilmapiirin, jota voisi parhaiten kuvata sanoilla lempeä, salliva ja läsnäoleva. Asioiden käsittely tapahtuu tutkivassa yhteistyössä, joka tuntuu turvalliselta mutta saa aikaan myös aitoa muutosta. Omalla kohdallani nämä muutokset tarkoittivat suorituskeskeisyydestä ja siitä aiheutuvasta stressistä irti päästämistä ja tilan tekemistä kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeville teoille.”


Anonyymi


”Psykologini on rauhallinen, kuunteleva, kyselevä, turvallisen tuntuinen sekä helposti lähestyttävä persoona. Hänelle on helppo puhua vaikeistakin asioista ja tunteista, koska hänen kanssaan ei tarvitse pelätä tuomituksi tulemista. Hän ymmärtää erilaisia elämäntilanteita ja erilaisuutta.”


Matkalla

” Sinun työskentelytavassasi huokuu syvästi inhimillinen ja rakkaudellinen hyväksyntä toista ihmistä kohtaan, ja se on antanut minulle mahdollisuuden todella avautua eheyttävälle prosessille. Olet näyttänyt minulle mitä ehdoton hyväksyntä tarkoittaa. Sinulla on mielettömän upea taito samalla hyväksyä täysin kaikki se, mikä minussa on, ja samalla tarjoilla sellaisia siemeniä henkisen kasvun tueksi, jotka ovat ajan myötä kasvaneet syvällisiksi oivalluksiksi ja vapauttaneet menneisyyden taakoista. Kiitos, että olet.”