Neuro VIZR

NeuroVIZR on valo- / äänilaite, jolla voit nauttia aivoja stimuloivista ja tukevista ohjelmista. Neuro VIZR on suunniteltu tuottamaan hyvinvointia hermosoluille ja sitä kautta koko keholle. Nauti NeuroVIZR:n positiivisista vaikutuksista hermostolliseen hyvinvointiin, kognitiiviseen suorituskykyyn, luovuuteen ja tietoisuuden tutkimiseen.

 

Neuro VIZR - First Language™ laite

NeuroVIZR 2 on valo- / äänilaite, jolla voit nauttia aivoja stimuloivista ja tukevista ohjelmista. 

Neuro VIZR laite tarjoaa neuroplastisuutta hyvinvointiin, tietoisuuteen, luovuuteen, suorituskykyyn ja viihteeseen. Laite toimii välineenä ”ensimmäiselle kielelle”, joka on sanoja vanhempi ja jota kaikki planeetan elävät organismit jakavat. Toisin sanoen Integroitua valoa / äänitekniikkaa aivoillesi.  Luonto sulautuu uuteen tekniikkaan mahdollistaen turvallisen, tehokkaan ja jännittävän suoran vuorovaikutuksen aivojesi kanssa. Neuro VIZR Headset tuottaa upeita, mielekkäitä Neural Reality Light / Sound -kokemuksia mielesi silmässä ja korvassa.

Neuro VIZR on suunniteltu tuottamaan hyvinvointia hermosoluille ja sitä kautta koko keholle. Neuroplastisuuden ansiosta aivosi voivat kehittyä – missä iässä tahansa. Viimeisin aivotutkimus osoittaa, että hermoyhteyksiä voidaan ylläpitää, palauttaa ja parantaa. 

NeuroVIZR laitteen teknologia operoi aivoissa “First Language” nimisen toiminnon kautta mikä on käytännössä sanoja vanhempi ohjelmoitu koodijärjestelmä aivoissa, jonka kaikki planeetan elävät organismit jakavat.  

Ensimmäinen kieli on luonnollinen viestintä monimutkaisten taajuuksien valossa ja laitteen äänitaajuudet vievät kognitiivisen sekä hermoston hyvinvoinnin uudelle tasolle. Näin luonto sulautuu uuteen tekniikkaan mahdollistaen turvallisen, tehokkaan ja jännittävän vuorovaikutuksen kehosi ja mielesi kanssa.

Ihmisen aivoja pidetään kaikkien aikojen monimutkaisimpana elimenä. Terveys ja hyvinvointi vaativat joka elämänvaiheessa kirkkaasti reagoivat aivot. Nykyinen lääketiede tunnustaa, että aivosi voidaan ohjata onnistuneeseen positiiviseen neuroplastiseen muutokseen. Sovelluksen kautta valitset laitteeseen sopivan kappaleen sisäisen tavoitteesi ja halutun mielen maiseman tavoitteen mukaan. 

 Nauti NeuroVIZR:n positiivisista vaikutuksista hermostolliseen hyvinvointiin, kognitiiviseen suorituskykyyn, luovuuteen ja tietoisuuden tutkimiseen.

Huomioithan, että

Laitetta ei ole tarkoitettu minkään terveydentilan hoitoon tai lääketieteellisen hoidon korvaamiseen

Jos sinulla on epilepsia tai neurologisia sairauksia, ota yhteys lääkäriin ennen käyttöä

Olet jo matkalla

Varaa aika tai lähetä viesti ja olemme sinuun yhteydessä.