Saara Harra

Tärkeä arvoni on oikeus tulla kohdatuksi omana ainutlaatuisena itsenään

Jokaisen kehon tulee saada olla vapaa ja mahdollinen elää omantuntuista elämää

Olen aidosti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asialla sekä ihmiskehon ihmeellisyyttä ylistävä psykofyysinen fysioterapeutti. Työskentelen lasten, nuorten ja aikuisten kanssa Flexiolla, asiakkaan luona tai muussa asiakkaalle tärkeässä ympäristössä. Koen olevani erityisen onnekas saadessani työskennellä eri elämänvaiheissa olevien ihmisten kanssa.

Olen taitava hetkeen heittäytyjä, innostuja ja luovien keinojen kehittelijä. Luontainen elämäniloni sekä lempeyteni tuo usein tärkeää keveyttä hetkiin ja luo tilaa oivalluksille. Olen myös tutkiskelija, joka on täysin hurahtanut ihmisyyden, ihmiskehon ja hermoston toiminnan tutkimiseen. Tämä luo turvallisen ja tarvittavan tieteellisen perustan tapaamisillemme.

Mielestäni on tärkeää oppia aistimaan kehon viestejä sekä löytää asiakkaan omien voimavarojen ja vahvuuksien kautta hänelle sopivat elämää tukevat toimintatavat. Tällöin näiden on mahdollista kasvaa turvalliseksi ja luontevaksi osaksi asiakkaan omaa elämää. Ajattelenkin, että jokaisen kehon tulee saada olla vapaa ja mahdollinen elää omantuntuista elämää.

Terapiaa tukeva koulutustausta

Sydämellisesti tervetuloa

Jokainen on tervetullut vastaanotolleni. Tärkeä elämän arvoni on oikeus tulla kohdatuksi omana ainutlaatuisena itsenään. Tyypillisesti asiakkaillani voi olla vaikeuksia tunne- ja itsesäätelyssä, neuropsykiatrisia haasteita, ahdistuneisuutta, mielialaoireita, uupumusta, pitkittyneitä kiputiloja, haasteita kehonkuvan kanssa sekä syömishäiriöitä. Yksi vahvuuksistani onkin kyky kohdata ihmiset aidosti, avoimesti ja heidän kokemuksiaan kunnioittaen.

Olet jo matkalla

Varaa aika tai lähetä viesti ja olemme sinuun yhteydessä.