Maailmankuvan ja terveyskäsityksen murros

Luennoitsija: Markus Savander, Psykologi

Luento: ti 1.6.2021 klo 17.15-18.00
Syventävä työpaja (A): to 3.6.2021 klo 17-19
Syventävä työpaja (B): ma 7.6.2021 klo 17-19

Millaisessa maailmassa elämme? Mistä muodostuu ihmisen hyvä elämä ja terveys? Maailmankuva on metateoria, joka kuvailee todellisuuden luonnetta. Se vaikuttaa myös siihen, miten käsittelemme ihmisen terveyden muodostumista ja sairauden hoitamista. Luennolla tarkastelemme mahdollisuutta integroida erilaisista lähtökohdista tulevia tieteitä siten, ettei kummankaan tarvitse olla este toisen olemassaololle.

99,00

Luentosarja & Työpajat: Tunteet, Läsnäolo ja Maailmankuva

Psykologit Sinikka Kääriäinen ja Markus Savander sekä psykologian väitöskirjatutkija Mikko Heikkilä pitävät luentosarjan Tunteet, Läsnäolo ja Maailmankuva. Luentosarjaan kuuluvat myös työpajat, joissa aihetta syvennetään esimerkein ja omin harjoittein.

Tiistaina järjestettävää luentoa seuraa kahden tunnin työpaja. Työpajoja järjestetään kutakin luentoaihetta kohden kaksi, ja voit itse valita, kumpaanko työpajaan osallistut (yksi työpaja/luentoaihe).

Toteutus: Paikan päällä (Flexio, Hämeenkatu) tai etänä
Flexion sali: 9 läsnä (max) 

Vallitsevien henkilömäärärajoitusten vuoksi luennolle voidaan ottaa luennoitsijan lisäksi ainoastaan 9 henkilöä. Läsnäolo-osallistuminen taataan yhdeksälle ensimmäiselle ilmoittautuneelle. Kiintiön täytyttyä luento myydään etäluentona ja kurssi striimataan osallistujille luentoaikaan.

 

Katso esite

https://www.flexio.fi/wp-content/uploads/2021/05/tunteet-lasnaolo-maailmankuva4.pdf

Läsnäolo

Lähiopetus, Verkkokurssi