Läsnäolo ja rauhoittuminen

Luennoitsija: Mikko Heikkilä, Psykologian väitöskirjatutkija

Luento: ti 15.6.2021 klo 17.15-18.00
Syventävä työpaja (A): to 17.6.2021 klo 17-19
Syventävä työpaja (B): ma 21.6.2021 klo 17-19

Läsnäolossa on voimaa. Se rauhoittaa mielen, kehon ja tunteet. Luennolla tutustutaan läsnäolon voimaan, käydään läpi läsnäolon myönteisiä vaikutuksia ja tehdään ohjattu läsnäolo/meditaatio/mindfulness-harjoitus. Ohjattu harjoitus tarjoaa Sinulle iloa, hyvää oloa ja rauhoittavan rentoutumisen kokemuksen.

99,00

Luentosarja & Työpajat: Tunteet, Läsnäolo ja Maailmankuva

Psykologit Sinikka Kääriäinen ja Markus Savander sekä psykologian väitöskirjatutkija Mikko Heikkilä pitävät luentosarjan Tunteet, Läsnäolo ja Maailmankuva. Luentosarjaan kuuluvat myös työpajat, joissa aihetta syvennetään esimerkein ja omin harjoittein.

Tiistaina järjestettävää luentoa seuraa kahden tunnin työpaja. Työpajoja järjestetään kutakin luentoaihetta kohden kaksi, ja voit itse valita, kumpaanko työpajaan osallistut (yksi työpaja/luentoaihe).

Toteutus: Paikan päällä (Flexio, Hämeenkatu) tai etänä
Flexion sali: 9 läsnä (max) 

Vallitsevien henkilömäärärajoitusten vuoksi luennolle voidaan ottaa luennoitsijan lisäksi ainoastaan 9 henkilöä. Läsnäolo-osallistuminen taataan yhdeksälle ensimmäiselle ilmoittautuneelle. Kiintiön täytyttyä luento myydään etäluentona ja kurssi striimataan osallistujille luentoaikaan.

Katso esite

https://www.flexio.fi/wp-content/uploads/2021/05/tunteet-lasnaolo-maailmankuva4.pdf

Läsnäolo

Lähiopetus, Verkkokurssi