Hyvinvoiva äiti

Kouluttaja: Chintana Seppä, biodynaaminen kraniosakraaliterapeutti

20.1.2022 – 31.3.2022

Kurssilla vahvistetaan äidin hyvinvointia, joka vaikuttaa suoraan lapseen luomalla hänelle turvallisen ja rauhallisen tilan. Tilan, jossa lapsi voi levätä ollen yhteydessä itseensä. Tämä parantaa äidin ja lapsen välistä yhteyttä. 

495,00

Saatavuus: 8 paikkaa jäljellä

20.1.2022 – 31.3.2022

Äidin hyvinvointi, resilienssi, voimaantuminen, tasapainoinen olo.

Oletko väsynyt, stressaantunut tai ylikuormittunut? Huolehditko enemmän lapsistasi kuin itsestäsi? Tuntuuko sinusta että saat tarpeeksi tukea? Elätkö juuri sitä elämää josta unelmoit?

 

Kurssilla saat sisäisen hyvänolon ja tasapainon kehollisen tunteen ja saat apuvälineitä sen ylläpitoon kotona. Saat lisää energiaa omassa elämässäsi ja jaksat paremmin, rentoudut ja asetut omaan itseesi, hermostojärjestelmäsi tasapainottuu. Huomaat että sinulla on enemmän resilienssiä ja olet saanut selkeyttä elämääsi. Kun huolehdit itsestäsi näin kokonaisvaltaisesti, koko perheesi hyötyy siitä. Suhde lapsiisi ja puolisoosi syvenee ja olet läsnäolevampi. Nautit elämästäsi ja omasta itsestäsi täysin sydämin!

Sinun tasapainoinen ja hyvinvoiva olotila myös muodostaa tärkeän tuen ja turvallisuuden tunteen lapsen kasvulle ja kehitykselle. Lapsi/vauva rauhoittuu läsnäolevassa seurassasi. Lapsen ja sinun välinen syvä yhteys muodostuvat tasapainoisessa luottamuksen ympäristössä joka luo perustan lapsen terveellisen hermostojärjestelmän kehittymiselle. Kurssilla sinut ohjataan omaan sisäiseen tasapainotilaan, ja josta olet ensin läsnä itsellesi ja sitä kautta lapsellesi. Hermoston tasapainottuminen ja oman sisäisen rauhantilan löytäminen tukee hyvinvoivaa kasvuympäristöä lapselle sekä sinulle. Äiti on roolimallina lapsen matkalla kohti aikuisuutta, joka pohjautuu tasapainoiseen ja syvään sisäiseen rauhantilaan. Kurssi sopii äideille, joilla on haasteina väsymystä, uupumusta, stressiä, kiirettä, ylikuormitusta ja oman ajan puutetta.

 

Tapaamiset
Tapaamiset ovat pienryhmässä jossa muodostuu yhteys muihin äiteihin ja luomme tukikentän. Saat käytännön harjoituksia jokapäiväiseen elämään. Opit hiljentymään ja tutkimaan omaa kokemusmaailmaa sekä huolehtimaan itsestäsi ja eheydyt. Voimavarojen lisääntyminen ja voimistuva yhteys lapseen sekä lähimpiin ihmissuhteisiin.

Biodynaamiset kraniosakraali yksilöhoidot, 4 kpl
Varataan itse ilmoittautuessa kurssille (kts ohjelma: yksilöhoidot). Sen lisäksi voi halutessaan ostaa lisää hoitoja, joihin 10%:n alennus kurssin aikana.

Kurssin tiedot

Kouluttaja:
Chintana Seppä Biodynaaminen kraniosakraaliterapeutti, BCST
Järjestäjä/sijainti:
Flexio Oy – Hämeenkatu 29 A1, 2. krs. 33210 Tampere
Kesto:
20.1.2022 – 31.3.2022
Osallistujamäärä ja hinta:
Kurssille mahtuu rajallisesti kahdeksan ilmoittautumisjärjestyksessä.  Kurssin hinta on 495 € (alv. 24%).Koko kurssimaksu voidaan tarvittaessa jakaa myös muutamaan maksuerään. 

 • Ilmoittaudu kurssille 13.01.2022 mennessä.
 • Ilmoittautuminen on sitova. Jos peruutus tehdään viimeistään 14 vrk ennen kurssin aloituskertaa, palautetaan asiakkaalle 50% kurssin hinnasta.

Ajankohta:

Viikko 3/2022, alkukartoitukset, yksilöhoidot (1)
Viikko 4/2022, yksilöhoidot (1)
Viikko 5/2022  ryhmätapaaminen (1), yksilöhoidot (1)
Viikko 6/2022  neutraalitila-harjoitus, tapaaminen parin kanssa, yksilöhoito (2)
Viikko 7/2022, ryhmätapaaminen (2), neutraalitila-harjoitus
Viikko 8/2022, yksilöhoidot (3), neutraalitila-harjoitus, tapaaminen parin kanssa
Viikko 9/2022, neutraalitila-harjoitus, tapaaminen (skype) parin kanssa
Viikko 10/2022, ryhmätapaaminen (3), neutraalitilaharjoitus
Viikko 11/2022, yksilöhoidot (4), tapaaminen parin kanssa, neutraalitila-harjoitus
Viikko 12/2022, yksilöhoidot (4), loppukartoitus, tapaaminen parin kanssa
Viikko 13/2022, ryhmätapaaminen ja celebration

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia aiheita:

Äidille

 • Kurssin keskiössä on äidin kokonaisvaltainen hyvinvointi ja tukikentän rakentaminen
 • Rentoutunut olotila jolloin läsnä omalle kehomielituntoisuudelle.
 • Äidin rakkaudellisuus ja syvä yhteys omaan lapseen ja lähiyhteisöön
 • Vahvistetaan voimavaroja.
 • Vahvistaa äidin hermostojärjestelmää ja sen itsesäätelyä – tunnetasapaino
 • Positiivinen vaikutus äidin ja lapsen väliseen yhteyteen
 • Kokonaisvaltainen hyvinvointi
 • Pirteämpi olo ja hyvänolon tunne – jaksaminen
 • Tasapainoa henkilökohtaiseen ja perhe-elämään
 • Itsestä huolehtiminen ja sen tärkeys

Äiti-lapsi suhde

 • Läsnäoleva yhteys, vahvistaen ja rauhoittaen
 • Aito läsnäoleva kohtaaminen mahdollistuu äidin tasapainotilan kautta, joka tukee lapsen tyytyväisyyttä
 • Syvempi vuorovaikutus äidin ja lapsen välille
 • Äidin ja lapsen turvallinen sekä eheä ympäristö tukee lapsen limbisen järjestelmän (tunne- ja sosiaaliset aivot) luonnollista ja tasapainoista kehittymistä

Kokemuksia edellisten kurssien osallistujilta

“Hoidot sallivat itseni keskittyä uudelleen ja löytää sisäisen rauhani. Kiitos Chintana Neutraali-Meditaatio äänitteestä, se on hieno lahja joka salli minun jatkavan rentoutumista heti synnytyksen jälkeen. Minun oli vaikea löytää itseni ja pitää huolta itsestäni, sillä huomioni oli aina kiinnittyneenä vauvassani. Biodynaamisten hoitojen avulla pääsin vihdoin hyvänolon tilaan ja kiitos sen olin taas saatavilla vauvalleni.”.
-Yhden lapsen äiti

“Hoidot ja tapaamiset olivat äärimmäisen kallisarvoista aikaa itselleni ja erittäin palkitsevia. Tunnen siitä suurta kiitollisuutta.  Tämä näyttää minulle sen mitä me äidit todella haluamme – KYLLÄ, tämä osoittaa sen että me äidit voimme todellakin ottaa hetken vain itsellemme! Tämä ohjelma on ollut suuri voimavara minulle. Kiitos Chintana!”
– Yhden lapsen äiti

“Ohjelma ja hoidot olivat voimallisia. Tämä on todella hyvä tapa tulla tietoiseksi omista ehdollistumisista ja energioista ja olla vuorovaikutuksessa toisten äitien kanssa. Olen todella kiitollinen Chintanalle tämän tiedon välittämisestä sekä jakamisesta niin suurella ystävällisyydellä.”
– Kolmen lapsen äiti