Breathingman: Hengityksen Tehokurssi PLUS

Kun hengität paremmin, voit paremmin –tutkitusti.

Kouluttuja: Breathingman Arttu Lipsonen

Hengityksen Tehokurssi PLUS:
Lauantaina 1.lokakuuta kello 14.00-16.30

65.00

Saatavuus: 9 varastossa

Uusi Tehokurssi PLUS on puoli tuntia pidempi versio suositusta Hengityksen Tehokurssista!

Tehokurssi PLUS sopii kaikille hyvinvointinsa parantamisesta kiinnostuneille, sekä toimii erinomaisena kertauksena myös niille, jotka ovat jo osallistuneet Breathingman tapahtumiin aiemmin.

* Hengityksesi nykytilan mittaus
* Sinulle yksilöllisesti optimoitu palauttava hengitysrytmi
* Onnistuneen hengitysharjoituksen ydintekijät.
* Tutkitut harjoitteet parempaan uneen, terveyteen, energiatasoon ja rentouteen.
* Painetilanteiden hallinta merijalkaväen sotilaiden käyttämällä tekniikalla.
* Tehokkaampi hapen kuljetus soluihin
* Helppo hengittää ja ihanan raukea fiilis
* Ohjeet kotiharjoitteluun

Tehokurssi on yksityiskohtaisesti suunniteltu kokonaisuus, joka musiikkia ja eri tekniikoita hyödyntäen vie sinut rentoutumisessa täysin uudelle tasolle.
Tehokurssilla opit rennon ja terveyttä edistävän 24/7 arkihengitystavan, jolla elimistösi toimii paremmin ja saat rentoutta arkeesi. Lisäksi opit sarjan harjoitteita, joilla katkaiset stressin, nollaat työpäivän tai keräät lisädraivia päivään tehokkaasti. Kurssi päätetään ihanaan loppurentoutukseen ja kotiin viemisiksi viedään tietysti autuaan hyvä fiilis.

 

Sijainti: Flexio Oy – Hämeenkatu 29 A1, 2.krs. 33200 Tampere.
Hinta: 65 euroa (sis. alv 10 %)
Aikataulu: Lauantaina 1.lokakuuta kello 14.00-16.30
Mukaan tehokurssille tarvitset vain väljät vaatteet, missä on mukava olla sekä halutessasi juomapullon.

Hengityksen tehokurssi on yksityiskohtaisesti suunniteltu kokonaisuus, joka musiikkia ja eri tekniikoita hyödyntäen vie sinut rentoutumisessa täysin uudelle tasolle. Hermosto rentoutuu, verenpaine ja syke laskevat ja olo kevenee. Tunnet harjoitusten vaikutukset käytännössä heti ensimmäisellä harjoituskerralla. Kokeneen huippuvalmentajan ohjauksessa opit maailman parhaat ja tutkituimmat hengitystekniikat turvallisessa ja rauhallisessa ilmapiirissä. Kurssille mahtuu rajallinen henkilömäärä (max. 12 henkilöä) ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Jos peruutus tehdään viimeistään 14 vrk ennen kurssin aloituskertaa, palautetaan asiakkaalle 50% kurssin hinnasta.

”Breathingman” Arttu Lipsonen on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja, Integral Hatha- ja Meditative Yoga -ohjaaja, jolla on yli 17 vuoden kokemus hengityksen saloista. Arttu on hakenut jooga- ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta ja opiskellut monien alan tunnetuimpien valmentajien kanssa. Mm. Patrick McKeown, Wim Hof, Jen Tiller ja Govinda Niranjan. Tällä hetkellä hän opiskelee Optimal Breathing- ja Buteyko menetelmiä englantilaisten mestarien ohjauksessa.

Kokemuksia

”Arttu on vetäjänä ihanan luonteva ja rennolla meiningillä varustettu kaveri, ettei tarvinnut jännittää. Puhetta kuunnellessa sitä vain keskittyi itseensä ja omaan hengitykseen.”

”Omasta kropasta tuli vapautuneempi ja joitain lukkojakin aukeni selästä. Mieleenpainuvinta oli hyperventilointi-harjoite: tuntui kuin viini olisi humahtanut päähän. Ja vielä loppurentoutus ja siihen sisältyneet sanat ”sinä riität” olivat tällaiselle työstä uupuneelle todellista balsamia haavoille. Näillä eväillä valoisin mielin kohti kevättä.”

”Moikka! iltaryhmän tunnelma oli hyvä. Harjoitteita oli juuri sopiva määrä, enempi olis vaan sotkenut kuvioita. Nyt tehdyt harjoitteet vielä ”melkein” muistaa kun lapulta lunttaa ja kotona jatkaa harjoittelua. Myöskin teoriaa tuli sopivasti, että miksi kannattaa tehdä niinkuin opetetaan. Artun persoona ja tyyli opettaa oli myös omaan makuuni oikein mainio.”