Breathingman: Hengityksen Tehokurssi

Kun hengität paremmin, voit paremmin –tutkitusti.

Kouluttuja: Breathingman Arttu Lipsonen

Hengityksen Tehokurssi:
Lauantaina 27.elokuuta kello 14

59.00

Saatavuus: 9 varastossa

Hengityksen tehokurssi on yksityiskohtaisesti suunniteltu kokonaisuus, joka musiikkia ja eri tekniikoita hyödyntäen vie sinut rentoutumisessa täysin uudelle tasolle. Hermosto rentoutuu, verenpaine ja syke laskevat ja olo kevenee. Tunnet harjoitusten vaikutukset käytännössä heti ensimmäisellä harjoituskerralla. Kokeneen huippuvalmentajan ohjauksessa opit maailman parhaat ja tutkituimmat hengitystekniikat turvallisessa ja rauhallisessa ilmapiirissä. Opit sarjan lempeitä ja myös voimakkaamman harjoitteen, joilla katkaiset stressin, nollaat työpäivän tai keräät lisädraivia päivään tehokkaasti.

 

* Hengityksesi nykytilan mittaus
* Terveyttä ja rentoutta edistävä 24/7 arkihengitystapa

* Sinulle yksilöllisesti optimoitu palauttava hengitysrytmi
* Onnistuneen hengitysharjoituksen ydintekijät.
* Tutkitut harjoitteet parempaan uneen, terveyteen, energiatasoon ja rentouteen.
* Painetilanteiden hallinta merijalkaväen sotilaidenkin käyttämällä tekniikalla.
* Tehokkaampi hapen kuljetus soluihin
* Helppo hengittää ja ihanan raukea fiilis
* Ohjeet kotiharjoitteluun

Kurssi päätetään ihanaan loppurentoutukseen ja kotiin viemisiksi viedään tietysti autuaan hyvä fiilis. Tapahtuman lopussa voit kysyä kysymyksiä ja saat mukaasi yksinkertaiset ohjeet, joilla voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti kotona ja vaikka lenkkipolulla. Säännöllisellä harjoittelulla hallitset stressiä, parannat vastustuskykyäsi ja nukut paremmin.

 

Sijainti: Flexio Oy – Hämeenkatu 29 A1, 2.krs. 33200 Tampere.
Hinta: 49 euroa (sis. alv)
Aikataulu: Lauantaina 27.elokuuta kello 14
Mukaan tehokurssille tarvitset vain väljät vaatteet, missä on mukava olla sekä halutessasi juomapullon.

 

Tehokurssi on yksityiskohtaisesti suunniteltu kokonaisuus, joka musiikkia ja eri tekniikoita hyödyntäen vie sinut rentoutumisessa täysin uudelle tasolle. Hermosto rentoutuu, verenpaine ja syke laskevat ja olo kevenee. Tunnet harjoitusten vaikutukset käytännössä heti ensimmäisellä harjoituskerralla. Kokeneen huippuvalmentajan ohjauksessa opit maailman parhaat ja tutkituimmat hengitystekniikat turvallisessa ja rauhallisessa ilmapiirissä. Kurssille mahtuu rajallinen henkilömäärä (max. 12 henkilöä) ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Jos peruutus tehdään viimeistään 14 vrk ennen kurssin aloituskertaa, palautetaan asiakkaalle 50% kurssin hinnasta.

”Breathingman” Arttu Lipsonen on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja, Integral Hatha- ja Meditative Yoga -ohjaaja, jolla on yli 17 vuoden kokemus hengityksen saloista. Arttu on hakenut jooga- ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta ja opiskellut monien alan tunnetuimpien valmentajien kanssa. Mm. Patrick McKeown, Wim Hof, Jen Tiller ja Govinda Niranjan. Tällä hetkellä hän opiskelee Optimal Breathing- ja Buteyko menetelmiä englantilaisten mestarien ohjauksessa.

Kokemuksia

”Oli mieletön kokemus, kiitos! Ihmiselle jonka on vaikea pysähtyä, rauhoittua ja etenkin rentoutua, kurssin hyödyt kantavat pitkälle ja tekemämme harjoitteet tulevat käyttöön, ehdottomasti. Suosittelen lämpimästi kaikille!”

”Iso kiitos kurssista! Kyllä kannatti todellakin tulla! Oon vieläkin ihan hämmentynyt miten voimakkaasti reagoin. Mulla on ollut yleisesti vaikea keskittyä ja rentoutua, mutta nyt ei kahden tunnin aikana liikkunut päässä mitään! Kroppa reagoi tosi voimakkaasti harjoituksiin ja sitä myötä tunteisiin tosi syvälle. Aika semmoinen kaikkensa antanut olo nyt. Kiitos”

”Olen tehnyt Wim Hofin methodin kaltaista hengitystä vuodesta 2016 aktiivisesti, ja tämä vei hengittelyn astetta vielä pidemmälle.”