Breathingman: Hengityksen Tehokurssi

Kouluttuja: Breathingman Arttu Lipsonen

Tehokurssi: su 4.7.2021 klo 13.00-15.00

Kun hengität paremmin, voit paremmin – tutkitusti. Tunnet harjoitusten vaikutukset käytännössä jo heti ensimmäisellä harjoituskerralla. Hengitysharjoitteet vaikuttavat koko kehoon ja on yksi tehokkaimmista keinoista rauhoittaa hermosto ja saavuttaa terveempi keho ja rennompi arki.

49,00

Hengitysvalmentaja Breathingman Arttu Lipsonen ensi kertaa Flexiossa! Tule mukaan erikoistapahtumaan paikan päälle tai verkon välityksellä kotoasi.

Kun hengität paremmin, voit paremmin – tutkitusti. Tämä kahden tunnin tehokurssi sopii kaikille hengityksestä kiinnostuneille. Aiempaa kokemusta ei siis tarvita! 😊 Tunnet harjoitusten vaikutukset käytännössä jo heti ensimmäisellä harjoituskerralla. Hengitysharjoitteet vaikuttavat koko kehoon ja on yksi tehokkaimmista keinoista rauhoittaa hermosto ja saavuttaa terveempi keho ja rennompi arki. Tämä kurssi täyttyy nopeasti, joten varaa paikkasi heti.

Mukaan tehokurssille tarvitset vain väljät vaatteet, missä on mukava olla sekä halutessasi juomapullon. Kotona tarvitset vain kännykän/tietokoneen, joogamaton tai muun alustan ja väljät vaatteet.

Tehokurssi striimataan, joten kurssille voit osallistua myös etänä! Kurssille mahtuu rajallinen henkilömäärä (max. 12 henkilöä) ilmoittautumisjärjestyksessä. Etätoteutukseen osallistujamäärää ei ole rajattu. Etäyhteys toteutetaan Zoomin kautta. Etäyhteyslinkki lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkua.

Sijainti: Flexio Oy – Hämeenkatu 29 A1, 2.krs. 33200 Tampere.
Hinta: 49 euroa (sis. alv)
Aikataulu: Sunnuntaina 4. heinäkuuta klo 13-15.

Tehokurssilla opit rennon ja terveyttä edistävän tavan hengittää päivällä ja nukkuessasi. Lisäksi opit lempeitä ja voimakkaampia harjoitteita, joilla katkaiset stressin, nollaat työpäivän tai keräät lisädraivia päivään tehokkaasti. Kurssi päätetään ihanaan loppurentoutukseen ja kotiin viemisiksi viedään tietysti autuaan hyvä fiilis. Tapahtuman lopussa voit kysyä kysymyksiä ja jokainen saa myös yksinkertaiset ohjeet, joilla voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti kotona.

”Breathingman” Arttu Lipsonen on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja, Integral Hatha- ja Meditative Yoga -ohjaaja, jolla on yli 15 vuoden kokemus hengityksen saloista. Arttu on hakenut jooga- ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta ja opiskellut monien alan tunnetuimpien valmentajien kanssa. Mm. Patrick McKeown, Wim Hof, Govinda Niranjan.