Breathingman: Hengityksen Tehokurssi PLUS

Kun hengität paremmin, voit paremmin –tutkitusti.

Kouluttuja: Breathingman Arttu Lipsonen

Hengityksen Tehokurssi PLUS:
Lauantaina 29.tammikuuta 2022 kello 13.00-15.30

59,00

Varasto loppu

Kun hengität paremmin, voit paremmin – tutkitusti.

Hengityksen Tehokurssi PLUS -työpaja on sisällöltään tutun Tehokurssin kaltainen, mutta kuitenkin uusi ja erilainen. PLUS on puoli tuntia pidempi, työpajan musiikkilista on uusi, sekä hengitystä ja tekniikoita lähestytään hieman eri kulmista kuin ennen. Tehokurssi ja Tehokurssi PLUS ovatkin kuin sisko ja sen veli, jotka täydentävät toisiaan. Parhaat tulokset saat osallistumalla molempiin työpajoihin, mutta yhdelläkin työpajalla pääset hyvin liikkeelle. Hengityksen tehokurssi PLUS sopii kaikille hengityksestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille sekä myös kokeneemmillekin hengittelijöille. PLUS-kurssilta saat myös työkaluja palautumisen tehostamiseen.

Tehokurssilla opit rennon ja terveyttä edistävän 24/7 arkihengitystavan, joka auttaa elimistöäsi toimimaan paremmin ja jolla saat rentoutta arkeesi. Lisäksi opit lempeitä ja voimakkaampia harjoitteita, joilla katkaiset stressin, nollaat työpäivän tai keräät lisädraivia päivään tehokkaasti. Kurssi päätetään ihanaan loppurentoutukseen ja kotiin viemisiksi viedään tietysti autuaan hyvä fiilis. Tapahtuman lopussa voit kysyä kysymyksiä ja saat mukaasi yksinkertaiset ohjeet, joilla voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti kotona ja vaikka lenkkipolulla. Säännöllisellä harjoittelulla hallitset stressiä, parannat vastustuskykyäsi ja nukut paremmin. Jokaisen vuorokauden aikana hengität helposti 20 000 sisään- ja uloshengitystä. Siksi hengityksen laatuun on tärkeää kiinnittää huomiota.

Sijainti: Flexio Oy – Hämeenkatu 29 A1, 2.krs. 33200 Tampere.
Hinta: 59 euroa (sis. alv)
Aikataulu: Lauantaina 29.tammikuuta kello 13.00-15.30
Mukaan tehokurssille tarvitset vain väljät vaatteet, missä on mukava olla sekä halutessasi juomapullon.

Tehokurssi on yksityiskohtaisesti suunniteltu kokonaisuus, joka musiikkia ja eri tekniikoita hyödyntäen vie sinut rentoutumisessa täysin uudelle tasolle. Hermosto rentoutuu, verenpaine ja syke laskevat ja olo kevenee. Tunnet harjoitusten vaikutukset käytännössä heti ensimmäisellä harjoituskerralla. Kokeneen huippuvalmentajan ohjauksessa opit maailman parhaat ja tutkituimmat hengitystekniikat turvallisessa ja rauhallisessa ilmapiirissä. Kurssille mahtuu rajallinen henkilömäärä (max. 12 henkilöä) ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Jos peruutus tehdään viimeistään 14 vrk ennen kurssin aloituskertaa, palautetaan asiakkaalle 50% kurssin hinnasta.

”Breathingman” Arttu Lipsonen on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja, Integral Hatha- ja Meditative Yoga -ohjaaja, jolla on yli 17 vuoden kokemus hengityksen saloista. Arttu on hakenut jooga- ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta ja opiskellut monien alan tunnetuimpien valmentajien kanssa. Mm. Patrick McKeown, Wim Hof, Jen Tiller ja Govinda Niranjan. Tällä hetkellä hän opiskelee Optimal Breathing- ja Buteyko menetelmiä englantilaisten mestarien ohjauksessa.

Kokemuksia

”Oli mieletön kokemus, kiitos! Ihmiselle jonka on vaikea pysähtyä, rauhoittua ja etenkin rentoutua, kurssin hyödyt kantavat pitkälle ja tekemämme harjoitteet tulevat käyttöön, ehdottomasti. Suosittelen lämpimästi kaikille!”

”Iso kiitos kurssista! Kyllä kannatti todellakin tulla! Oon vieläkin ihan hämmentynyt miten voimakkaasti reagoin. Mulla on ollut yleisesti vaikea keskittyä ja rentoutua, mutta nyt ei kahden tunnin aikana liikkunut päässä mitään! Kroppa reagoi tosi voimakkaasti harjoituksiin ja sitä myötä tunteisiin tosi syvälle. Aika semmoinen kaikkensa antanut olo nyt. Kiitos”

”Olen tehnyt Wim Hofin methodin kaltaista hengitystä vuodesta 2016 aktiivisesti, ja tämä vei hengittelyn astetta vielä pidemmälle.”