Mikko Heikkilä

Autan sinua pääsemään selkeyteen oman itsesi, ihmissuhteidesi ja elämäntilanteesi suhteen. Selkeys auttaa sinua näkemään paremmin mitä tehdä tilanteessasi, jotta voit paremmin ja jotta voit iloita elämästäsi.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia, valmennus, työnohjaus ja yhteisövalmennus etävastaanotolla

Teen ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, valmennusta, työnohjausta ja yhteisövalmennusta ratkaisukeskeisellä otteella. Työskentelyni perustuu läsnäoloon, kohtaamiseen ja vuorovaikutukseen. Taustaltani olen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, Masters of Science in Psychology, yhteiskuntatieteiden maisteri YTM, joogaohjaaja, hermorataterapeutti ja psykologian väitöskirjatutkija. Terapeuttista ihmissuhdetyötä olen tehnyt yli 10 vuotta. Minulla on kokemusta ja tilannetietoisuutta mitä erilaisimmista haastavista tilanteista ja kuinka niistä selvitään. Läsnäolon harjoittaminen on minulle tärkeää. Olen käytännönläheinen ja ihmissuhteiden vaaliminen on minulle tärkeää. Etsimme yhdessä ratkaisukeskeisiä väyliä ja avaimia elämätilanteesi haastekohtiin. Tarkoituksenani on auttaa sinut selkeyteen tilanteessasi voidaksesi hyvin ja löytääksesi sinua tukevat ratkaisut.

Lyhytterapia tarkoittaa noin 1-20 käyntikertaa esim. 1-8 viikon välein (45-60min/kerta). Yhteisövalmennus sopimuksen mukaan.

Tervetuloa sellaisena kuin olet.

Terapiaa tukeva koulutustausta

Käynnissä oleva koulutus

Sydämellisesti tervetuloa

Tuen hyvinvoinnin tavoitteitasi kaikilla elämänalueillasi. Olen erikoistunut mm. seuraaviin haasteisiin: parisuhde, lapset, sukulaissuhteet, työhyvinvointi ja työhön liittyvät haasteet kuten johtaja-alaissuhteet ja työstressi, erilaiset tunnetilat (mm. ahdistukset, huolet, pelot), riippuvuudet, erotilanteet, kuolemantapaukset, parisuhde- ja muu väkivalta, kiusaaminen, ylikiltteys, painonhallinta ja rahatilanteet, mielen hiljentäminen ja läsnäolon saavuttaminen sekä uuden elämänsuunnan ja/tai työuran löytäminen.

Olet jo matkalla

Varaa aika tai lähetä viesti ja olemme sinuun yhteydessä.