Mari Nisonen

Koen, että tehtäväni on olla tukena ja todistajana ihmisen ihmeelliselle kyvylle uudistua ja parantua. Olen hyvä kuuntelija sekä kiinnostunut ihmisestä ja sen kaikista puolista. Jaksan pohtia ja hakea ratkaisuja jokaiseen ongelmaan ja esteeseen hyvinvoinnin tiellä.

Harmonia ja tasapaino

Minun polkuni hyvinvoinnin pariin alkoi jo lapsuudessa ja olenkin toisen polven akupunktiohoitaja ja kraniosakraaliterapeutti. Minua on hoidettu lapsesta saakka pehmeillä ja luonnonmukaisilla hoitomuodoilla Länsimaisen puolen lisäksi. Jossain vaiheessa koin luonnolliseksi sen, että alan itsekin opiskella ja harjoittaa hoitajan työtä. Olen saanut apua monista eri hoitomuodoista mm. liikunnallisiin harrastuksiin liittyvissä vaivoissa upeilta hoitoalan ammattilaisilta, jotka ovat inspiroineet minua myös itse lähtemään hyvinvointi- ja terveysalalle.

Ymmärrys siitä, että jokainen voi itse vaikuttaa toimintakykyynsä ja terveyteen on ollut taustani vuoksi selvää. Halu ohjata ihmisiä hoitamaan itse itseään, kasvamaan, tunnistamaan ja havainnoimaan oman kehon ja mielen mahdollisuudet. Koen, että tehtäväni on olla tukena ja todistajana ihmisen ihmeelliselle kyvylle uudistua ja parantua. Olen hyvä kuuntelija sekä kiinnostunut ihmisestä ja sen kaikista puolista. Jaksan pohtia ja hakea ratkaisuja jokaiseen ongelmaan ja esteeseen hyvinvoinnin tiellä.

Lähinnä sydäntäni on kiinalaisen lääketieteen hoitokeinot, kuten akupunktio. Siihen liittyy olennaisesti ravinnolla hoitaminen ja näen, että ravinto ja ruokailutottumukset on yksi tärkeimmistä osa-alueista kokonaisvaltaisessa terveydessä. Olen toiminut ja toimin myös kiinalaisen lääketieteen ja kraniosakraaliterapian kouluttajana alojen koulutuskokonaisuuksissa. Työssäni pyrin valitsemaan parhaat mahdolliset hoitokeinot ja menetelmät kunkin asiakkaan tarpeen ja juuri sen hetkisen tilanteen huomioiden.

Olemme jatkuvassa muutoksessa ja aina yhteydessä ympäröivään maailmaan, yhteydessä luontoon ja osa sitä. Harmonia ja tasapaino itsemme ja ympäröivän maailman välillä synnyttää hyvinvointia.

Terapiaa tukeva koulutustausta

Sydämellisesti tervetuloa aistimaan

Asiakkainani on ollut kaiken ikäisiä ihmisiä. Hoidan siis mielelläni myös lapsia ja neuvon vanhempia hoitamaan itsekin kotona mm. lasten unettomuutta ja kasvuun liittyviä haasteita. Näihin löytyy apua niin kiinalaisesta lääketieteestä kuin kraniosakraaliterapiasta. Äänimaljahoidot ja rentoutukset ovat hiipineet hiljaa mukaan hoitovalikoimaani. Rakastan äänikylpyjen ja hoitojen ihanaa unenomaista, mutta syvästi rentouttavaa maailmaa. Jokaisen kuuluisi kokea äänimaljojen ja muiden hoitavien soittimien luoma syvä rentouden tila.

Olet jo matkalla

Varaa aika tai lähetä viesti ja olemme sinuun yhteydessä.