Iida Siro
Herkkänä aistien kehon ja mielen viestejä
Työssäni, jota myös kutsumuksekseni kuvaan, ohjaan terapia-asiakasta löytämään kokemusperäisesti omat vahvuudet. Psykologisesti turvallinen tila mahdollistaa asiakkaan koh-taamaan itsensä tiedostaen, että olen häntä varten tukien ja ohjaten. Intohimoni on tukea asiakastani elämään täysipainoista elämää – eheytyen ja voimistuen.
Olen helposti lähestyttävä psykofyysinen fysioterapeutti, joka ystävällisyydellään ja rehellisyydellään saa toisetkin kehittymään sekä uskomaan itseensä! Luovuus on yksi vahvuuksistani, jonka annan virrata vapaasti työyhteisössä. Elämäniloni tuo lämpöä asiakkailleni sekä yhteisöön, jossa vaikutan. Ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa, asiantuntijana sekä tukijana toimiminen on minulle luonteenomaista, niin yksilöiden kuin ryhmänkin edessä. Ihmisten kohtaaminen onkin erityisvahvuuteni ja se luo ensisijaisen tärkeän pohjan psykofyysiselle fysioterapialle. Toisinaan aito, läsnä oleva sekä kunnioittava kohtaaminen voi olla jopa merkityksellisempi, kuin sanat.
Terapiaa tukeva koulutustausta
- Terveystieteiden maisteri -liikuntalääketiede ja terveyskasvatus
- Fysioterapeutti (vaihto-oppilaana Brunel University West London)
- Psykofyysisen fysioterapian täydennyskoulutus
- ROBE I ja II -voimavarasuuntainen kehontutkiminen
- Päänsäryn ja niskan toimintahäiriöiden aktiivinen kuntoutus
- Selän toiminnallinen harjoittelu
- Olkapäiden kuntoutus
- Juoksijan alaraajavaivat
- Useita liikunta-alan koulutuksia, mm. Pilates, liikkuvuusharjoittelu, terveyskunnon mittaus ja Les Mills lisenssikoulutuksia.
- Trauma kehossa ja keho trauman hoidossa, 5 op
Sydämellisesti tervetuloa
Olen opiskellut ja kehittänyt itseäni paljon ammatillisesti, sillä rakastan uuden oppimista. Parasta antia työssäni onkin, kuin näen ihmisten kehittyvän sekä oivaltavan asioita kokemusperäisesti.
Kaikki ovat tervetulleita vastaanotolleni. Tyypillisimmin asiakkaani ovat nuoria tyttöjä, joiden haasteet ilmenevät mm. itsetuhoisuutena, syömishäiriöinä, kehollisina haasteina, masennuksena, psykoottisina oireina tai sosiaalisena ahdistuksena.