Helena Toivonen

Kokonaisuus on ratkaisevassa osassa ihmisen hyvinvoinnissa.

Mindpath - ajatuspolku

Kun tasapaino löytyy, energiataso nousee ja elämälle löytyy taas mielekkyys. Itsetuntemuksen kautta on helpompaa kommunikoida myös muiden kanssa. Ohjattu pysähtyminen mahdollistaa oman kehityskaaren ymmärtämisen, ja se mahdollistaa uusien polkujen löytymistä. Haasteiden selättämisestä tulee mielenkiintoinen matka.

 

Kun muutat ajatteluasi, mikä tahansa muutos, näkökulman vaihtaminen tai ylipäätään kehitys on mahdollista. Uusien ajatuspolkujen löytyminen on helpompaa, kun annat itsellesi aikaa pysähtyä ajatusten äärelle. 

Minä autan sinua pysähtymään. Olemalla rehellinen itsellesi autat löytämään voimavarasi, ja löydät oman polkusi uudelleen. Kokonaiskuormitus on ratkaisevassa osassa ihmisen hyvinvoinnissa. Kun jokin osa vie liikaa energiaa, tasapaino järkkyy. Kun löydät tasapainon, energiataso nousee, elämälle löytyy taas mielekkyys. Ohjattu pysähtyminen mahdollistaa oman kehityskaaren ymmärtämisen, uusien polkujen löytymistä. 

Haasteiden selättämisestä tulee mielenkiintoinen matka.

Mikäli haluat ajan Helenalle, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse info@flexio.fi. 

 

Terapiaa tukeva koulutustausta

Sydämellisesti tervetuloa

”Se, mitä mielesi kautta virtaa, muovaa aivojasi. Voit siis mielesi avulla muuttaa aivojasi parempaan suuntaan, mikä hyödyttää sekä sinua itseäsi että jokaista ihmistä, jonka elämää kosketat.”
Rick Hanson & Richard Mendius, 2011

Olet jo matkalla

Varaa aika tai lähetä viesti ja olemme sinuun yhteydessä.