Hanna Kuosmanen

Mitä vähemmän voimavaroja kuluu syömisen miettimiseen, sitä enemmän niitä vapautuu elämän elämiseen.

Löydä rauha ruoan kanssa

Ravintoterapeuttina intohimoni on auttaa asiakastani löytämään juuri hänelle sopiva tapa syödä. Toimin kanssakulkijana matkalla tarjoten tietoa, tukea ja ohjausta, en arvostelevana ruokapoliisina. Minulle ravintoterapia on ennen kaikkea mahdollisuus tutustua syvällisesti itseen ja oppia ymmärtämään kehon viestejä ja ei-toivottujakin oireita. Silloin pystymme tekemään ruokavalintoja, jotka tukevat terveyttämme, elinvoimaisuuttamme ja aitoa hyvinvointia.

Työskentelyotteessani ravitsemustiede, psykologia ja kehotietoisuus kohtaavat kokonaisvaltaisella tavalla. Ravintoterapiani perustana ovat funktionaalisen lääketieteen ravitsemusopit ja luontaislääketiede. Niitä täydentää syömisen psykologian ymmärrys ja soveltaminen hyvin käytännönläheisillä ja raikkailla tavoilla ilman ryppyotsaista suorittamista ja perfektionismia. Pitkän joogataustani ansiosta tuon ravintoterapiaan myös kehotietoisuutta ja kokemuksellisuutta vahvistavia menetelmiä. Täydennän ja syvennän osaamistani säännöllisesti niin kotimaassa kuin kansainvälisissäkin jatkokoulutuksissa.

Terapiaa tukeva koulutustausta

ruokarauha.fi
Ravintoterapia ja kehotietoisuus

Sydämellisesti tervetuloa

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat voida hyvin, syödä hyvin ja viihtyä kehossaan. Ravintoterapia toimii hyvänä tukihoitona useimpien terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien haasteiden yhteydessä. Olen erikoistunut syömisen psykologiaan, ja kohtaan vastaanotollani usein asiakkaita, jotka kamppailevat erityisesti painoon, ruoka- ja kehosuhteeseen tai syömisen hallintaan liittyvien pulmien kanssa.

Olet jo matkalla

Varaa aika tai lähetä viesti ja olemme sinuun yhteydessä.