Emma Dufva

Me olemme kaikenlaisia ja kaikenlaisuus on meissä jokaisessa. Meissä on kauneutta, herkkyyttä ja voimaa, ja myös pimeyttä ja tuhoavuutta. Se kaikki saa olla olemassa.

Elämästä nauttien

Minulle on tärkeää olla läsnä siten, että toinen voi tuntea voivansa olla rauhassa oma itsensä. Se antaa mahdollisuuden tutkia yhdessä oman itsen puolia, joita voi olla vaikeaa ymmärtää tai hyväksyä osaksi omaa itseä.

Seksuaaliterapeuttina ja kätilönä työskentelen kehon ja mielen risteyskohdissa kokonaisvaltaisesti. Terapiassa käytän mm. taideterapeuttisia ja kehollisia, kehotietoisuutta lisääviä menetelmiä keskustelun tukena, sen mukaan, mikä tuntuu asiakkaasta mukavalta ja mahdolliselta. Yhdessä asiakkaan kanssa työskennellenvoimme löytää ratkaisuja erilaisiin haasteisiin ja piilossa olleita voimavaroja.

Opiskelen jatkuvasti uutta. Haluan tulla paremmaksi ammattilaiseksi, mutta jatkuva oppiminen, opiskelu ja tutkiminen on myös minun tapani olla olemassa. Olen onnellinen saadessani tehdä työtä, joka tarjoaa loppumattomasti oppimisen paikkoja niin ammattilaisena kuin ihmisenä.

Terapiaa tukeva koulutustausta

Sydämellisesti tervetuloa

Kohtaan terapeuttina usein asiakkaita, jotka kärsivät haluttomuudesta, seksiriippuvuudesta, pari/monisuhdeongelmista tai toiminnallisista seksuaalihäiriöistä, esim. ennenaikaisesta siemensyöksystä tai erektiovaikuksista. Myös seksuaalisuuden ja parisuhteen muutokset raskausaikana ja synnytyksen jälkeen, sekä pohdinnat eroamisesta tai suhteen jatkamisesta tuovat ihmisiä vastaanotolle.

Kätilön vastaanotolla kohtaan ihmisiä, jotka haluavat käsitellä synnytys- tai sairaalapelkoa tai aiempaa synnytyskokemusta tai jotka haluavat saada tietoa ja valmentautua tulevaan synnytykseen.

Olet jo matkalla

Varaa aika tai lähetä viesti ja olemme sinuun yhteydessä.