Anna Pirhonen-Mattila

Minulle hoitotyössäni tärkeintä on luottamus ja lempeä kohtaaminen – ihminen ihmiselle. Hoitooni sisältyy aina keskustelu hoidon jälkeen, jossa käydään läpi hoidon eri vaiheita ja hoidon aikana esiin nousseita asioita ihmisestä itsestään; teen työtäni kutsumuksesta puhtaasti rakkaudella. Hoitoani voi hyödyntää myös henkisenä valmennuksena omalla polullaan.

Hoitoani voi hyödyntää myös henkisenä valmennuksena omalla polullaan.

Löysin tieni hyvinvoinnin pariin aikanaan parantaakseni itseäni sekä joogalla, ravinnolla että luontoyhteydellä. Sittemmin halusin sukeltaa vielä syvempiin kerroksiin itsessäni sekä omassa henkilökohtaisessa kasvussani tutustumalla omiin energioihin ja energiakeskuksiin – näin löysinkin kutsumukseni auttaa ihmisiä paranemaan energeettisellä tasolla. Nykyään kutsun itseäni moninaiseksi energiatyöntekijäksi, sillä teen kattavasti energioiden kanssa työtä – ja ennen kaikkea yhteistyötä.

Uskon ja koen, että kaikki olemassa oleva on energiaa ja näin ollen myös meissä ihmisissä virtaa energiaa, joka vaikuttaa olemiseemme ja elämiseemme sekä henkilökohtaiseen kasvuumme. Oma hoitotyöni perustuu ihmisessä olevan energian ja ihmisen omien energiakeskusten hoitamiseen universaaleilla parantavilla energioilla.

Terapiaa tukeva koulutustausta

Sydämellisesti tervetuloa

Energiahoitoa voi hyvin hyödyntää sekä fyysisen että energeettisen kehon hoitoon. Jo yhden hoitokerran jälkeen moni huomaa olossaan positiivisia vaikutuksia, mutta mikäli on tarve saada apua johonkin tiettyyn selkeään vaivaan/haasteeseen on suositeltavaa käydä hoidettavana useamman kerran. Hoitoa voi hyödyntää säännöllisesti myös rentoutumiseen.

Olet jo matkalla

Varaa aika tai lähetä viesti ja olemme sinuun yhteydessä.