Tantrinen
valmennus

Tantrisessa valmennuksessa kohdataan ja keskustellaan avoimesti ja luottamuksellisesti sekä tehdään tarpeen mukaan eläytyviä harjoituksia sekä erilaisia tantrisia harjoituksia. Sopii sekä yksilöille että pareille.

Tantrinen valmennus kutsuu sinua kehoon,
läsnäoloon ja hyväksyntään

Tantrisessa valmennuksessa kohdataan ja keskustellaan avoimesti ja luottamuksellisesti sekä tehdään tarpeen mukaan eläytyviä harjoituksia sekä erilaisia tantrisia harjoituksia. Tantrisuutta valmennukseen tuo aistillisuuden ja kehokokemuksen tutkiminen ja vahvistaminen sekä seksuaalisuuden ja seksuaalienergian hyväksyminen ja käsittely osana hyvinvointia ja terveyttä. Valmennus sisältää kuitenkin usein monia muitakin elementtejä, kuten sisäisen lapsen eheyttämistä, feminiinisen ja maskuliinisen olemuspuolien tarkastelua, tunteiden kehollista kohtaamista, hyväksymisen ja myötätunnon kehittämistä itseä kohtaan, tunnelukkojen purkamista ja läsnäolon vahvistamista ja syventämistä.

Menetelmät ja lähestymistavat määrittyvät valmennuksen aikana asiakasta kuunnellen ja kunnioittaen. Keskeisin parantava tekijä valmennuksessa on valmentajan asettuminen ehdottoman hyväksynnän tilaan, jossa asiakkaan on mahdollista tuoda näkyväksi aiemmin peitettyjä tai kiellettyjä puolia itsestään.

 

Tantrinen valmennus ei korvaa lääketieteellistä tai psykiatrista hoitoa. Jos sinulla on vakava, lääketieteellistä hoitoa vaativa sairaus tai mielenterveydellinen ongelma tai akuutti kriisi, otathan yhteyttä omaan lääkäriisi tai sairaudenhoitajaasi.

Valmennukset on mahdollista toteuttaa myös etänä esim. Zoomin, skypen tai WhatsApp-puhelun kautta.

 

Hyödyt yksilönä valmennuksesta, mikäli koet;

  • Lisääntynyttä tarvetta itsetutkiskeluun ja oman aidon itsesi löytämiseen
  • Kiinnostusta tantrista elämäntapaa kohtaan
  • Tyytymättömyyttä elämääsi, ahdistusta, masennusta tai henkistä tai fyysistä kipua
  • Haasteita arjessa jaksamiseen, keholliseen ja henkiseen terveyteen, seksuaalisuuteen ja/tai addiktiiviseen käyttäytymiseen liittyen
  • Ongelmia tai kehittymisen tarvetta ihmissuhteissasi
  • Tarvetta löytää uutta näkökulmaa tai katsomusta sisäisen kasvusi tueksi

Parit hyötyvät valmennuksesta, mikäli koette;

  • Halu tai tarve syventää yhteyttänne ja tuoda lisää nautintoa ja läheisyyttä välillenne
  • Ongelmia tai kohtaamattomuutta seksuaalisessa ilmaisussanne tai seksielämässänne
  • Kommunikaatio- tai luottamusongelmia tai yhteyden puutetta välillänne
  • Jumiutumista, etääntymistä tai epävarmuutta suhteen suunnasta

Olet jo matkalla

Varaa aika tai lähetä viesti ja olemme sinuun yhteydessä.