Energiahoito - kundaliinireiki

Kundaliinienergia on elämän energiaa ja hoitamalla sekä nostattamalla tätä voimme saada lisää energiaa elämän jokaiselle osa-alueelle. 

Luonnollinen ja yksinkertainen hoitomuoto,
jossa energia kanavoidaan hoidettavaan

Kundaliinienergian lähde ei ole fyysisessä kehossamme, vaan korkeammassa olemuksessa, joka on yhteydessä maailmankaikkeuden henkeen ja siihen osaan itseämme, jota voidaan nimittää sieluksi. Kosketus tähän energiaan saattaa tuntuakin aivan siltä kuin tapaisi kauan kadoksissa olleen rakastetun. Monet kuvaavat tätä kokemusta kotiinpaluuna. Kundaliinienergia on elämän energiaa ja hoitamalla sekä nostattamalla tätä voimme saada lisää energiaa elämän jokaiselle osa-alueelle.

Sana Reiki tarkoittaa universumin, maailmankaikkeuden elämänenergiaa/ elämänvoimaa, (toiset kutsuvat sitä myöskin chi, ki, prana nimellä) joka itsessään sisältää kaiken viisauden ja rakkauden. Reiki on intelligentti, älykäs energia joka tietää kertomatta missä parannusta/ lievitystä tarvitaan. Se on myös luonnollinen ja yksinkertainen hoitomuoto, jossa energia virtaa/kanavoidaan hoitajan käsien kautta hoidettavaan. Hoidettava itse asiassa imee tätä energiaa juuri sen verran kuin on valmis vastaanottamaan. Tämä energia käy läpi fyysisen kehon, mielen, sielun sekä hengen tasot. Reikillä hoidetaan kokonaista ihmistä, ei vain tiettyä sairautta tai oiretta, mutta hoitoa on mahdollistaa kohdentaa myös suoraan tiettyyn vaivaan samalla energian hoitaen ihmistä kokonaisuutena.

Olet jo matkalla

Varaa aika tai lähetä viesti ja olemme sinuun yhteydessä.