Asahi

Asahi Health™ on suomalaisten vuonna 2004 kehittämä terveysliikuntamenetelmä. Asahi-harjoittelu tarjoaa liikunnallisia keinoja tyypillisten vaivojemme ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

Lisää energiaa arjen keskelle

Asahissa tehdään yksinkertaisia ja luonnollisia liikunnallisia harjoitteita hengityksen kannattelemana. Asahia voidaankin ajatella fysioterapian kaltaisena menetelmänä, jonka avulla ihminen hoitaa ja pitää huolta itsestään.

Asahiharjoittelu myös rauhoittaa kehoa ja mieltä toimien kokonaisvaltaisena psykofyysisenä harjoitusmuotona ja stressinhallintakeinona. Suomalaisten kehittämän liikuntamenetelmän nimi Asahi tulee japanin kielestä, ja se tarkoittaa auringonnousua.

Asahi sopii lähes jokaiselle ikään katsomatta: liikesarjat ovat helppoja, pehmeitä ja rauhallisia. Voit osallistua rentouttavaan liikkumisen iloon, vaikka et olisi harrastanut ohjattua liikuntaa aiemmin. Meillä on aina ihanaa yhdessä, tule sinäkin.

Asiakaskokemus, Mies 43v.

”Pitkään vaivannut onnettomuuden seurauksena löysäksi jäänyt nilkka on kuntoutunut Asahi tunneilla jo lähes normaaliksi. Suosittelen asahia ihan jokaiselle, koska se on niin helppo ja mukava tapa rentoutua sopivan liikkeen avulla”.

Olet jo matkalla

Varaa aika tai lähetä viesti ja olemme sinuun yhteydessä.